maanantai 16. elokuuta 2010

avautuminen

Avautuminen ja hajoaminen kuuluu varusmiespalvelukseen ja olen kokenut sen koko tähän astisen palveluken ajan pahasti vain kerran.

Kuvassa on mitä idyllisimmin aseteltu kenttälounas. Tavallinen ihminen voisi ajatellä näin: " ai, miten miellyttävää! Kiva ravitseva ateria marssin ja taisteluharjoituksen jälkeen luonnonhelmassa! Miten mukavaa!"
Mutta totuus on kaukana siitä. Aine mikä piiloutuu kuvassa ruskean lihakastikeruuan alle on napalmia.
Tähän astisesta elämästäni se on järkyttävintä paskaa mitä olen syönyt. Jauhoinen tulikuuma "peruna"velli, joka maistuu terveyssiteille saisi miehen, kuin miehen pettyneeksi. Kaikkein kamalimman muodon tämä tökötti saa, kun muonituskeskuksen viiksekkäät tädit lisäävät siihen vanhaa jauhelihaa ja turauksen chiliä, jolloin saadaan aikaan aine nimeltä Tex-mex pata. Muutenkin tukalasti nieltävissä oleva aine saa muodon, joka vatsassa ja ruokatorvessa aiheuttaa poltetta, kuten oikea napalmi. Eritoten marssiessa ja tetsattaessa tämä pata korventaa näitä elimiä tulisilla pukluilla, kuin nielusta olisi kaadettu sisään akkuhappoa. Tämä kaikki ei kuitenkaan riitä, sillä tätä kuravelliä on jouduttu syömään erinnäisistä logistisista ongelmista johtuen kohta 1.5 putkeen päivälliseksi ja lounaaksi. Asiasta ei jaksa enää huutaa, vaan ruokailuun siirrytään apatian vallassa ja ruokaillessa tätä ainetta tulee vain tosi surulliseksi.
En antaisi tätä ainetta sisältävää ruokaa edes pahimmille vihamiehillenikään! hyi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti